fbpx
Delta i vårt evenemang på facebook
#
Torsdag 25/1 19.00 – 20.00 har du möjlighet att ställa en fråga om psykisk ohälsa till oss på Pratamera.nu. Evenemanget sker på vår facebooksida och är kostnadsfritt.
Hur går det till?

Vi kommer att posta ett inlägg på vår officiella facebooksida ca 19.00 på utsatt datum. När detta är gjort kan du ställa en fråga i inläggets kommentarsfält (om man vill vara anonym går det bra att skicka ett meddelande till oss i messenger som vi besvarar i kommentarsfältet).

Vem besvarar frågorna?

Anna, Mehrdad och Patrik kommer att besvara frågorna. Mer information om vilka vi är som besvarar dina frågor hittar du under ”om oss” på hemsidan.

Övrig information

Vi reserverar oss för möjligheten att inte kunna besvara alla frågor av olika skäl, t.ex. vid väldigt många frågor, återkommande likadana frågor eller om det av någon orsak ej är lämpligt eller går att besvara en fråga.

Här får du hjälp att bedöma din psykiska hälsa. Detta kan göras som en del i en terapi eller fristående. Vanligtvis genomförs en bedömning av psykiska besvär på ett till tre samtal.

Läs mer

Ett bra sätt att arbeta med dina besvär i lugn och ro när det passar dig. Du behöver inte träffa någon och kanske tycke du att det är lättare att uttrycka dig i skrift än i tal. Passar främst vid lättare besvär eller då du önskar personlig utveckling.

Läs mer

Mental träning erbjuds främst till dig som är idrottsutövare, men kan även ges till andra i form av ett coachande psykologiskt samtal. Du kan här få idrottspsykologisk rådgivning och träning för att förbättra dina resultat.

Läs mer

Rådgivning är till för dig som inte önskar gå i terapi men ändå vill kunna rådgöra med en professionell eller få vägledning. Det kan handla om funderingar och frågor, eller om du bara vill ha feedback på om du är på rätt väg med din självhjälp. Vi erbjuder också sexologisk rådgivning.

Läs mer

Forskningsbaserat självhjälpsprogram med KBT (Kognitiv beteendeterapi) via Internet. Går att kombinera med bedömning och behandlarstöd för ett bättre resultat. Billigaste alternativet för terapi.

Läs mer

Videoterapi passar om du vill ha direktkontakt med en behandlare men om du inte vill eller kan mötas på plats. Det kan röra sig om att du bor avsides eller inte har tid att träffas under dagtid. Ett bra alternativ till traditionell terapi. Ges även som parterapi.

Läs mer

Related Posts

Leave a comment

19 + 6 =